

YINGHUA ACADEMY BOARD OF DIRECTORS Regular Meeting Board Packet Meeting Date: October 15, 2018

Mission:

The mission of Yinghua Academy is to prepare our students to be engaged and productive global citizens by providing a research-based educational program that includes a rigorous academic program, immersion in Chinese language and culture, and a nurturing and supportive school environment.

No.	Title	Name	Membership Category	Committees	Term End
1	Chair	Lisa Matre	Parent	All	6/30/20
2	Treasurer	Amanda Schneider	Parent	Finance (Chair)	6/30/21
3	Secretary	David Mair	Parent	Personnel	6/30/19
4	Member	Nathan Bode	Parent	Governance	6/30/19
5	Member	Cindy Bursell	Parent	Finance	6/30/19
6	Member	Brooke Darrah-Hage	Parent	Academic	6/30/20
7	Member	Paul Haller	Parent	Governance (Chair)	6/30/21
8	Member	Shu-Mei Lai	Teacher	Academic	6/30/19
9	Member	Rosemary Lawrence	Community Member	Personnel	6/30/20
10	Member	Joel Luedtke	Parent	Development (Chair)	6/30/21
11	Member	Annie Nelson	Parent	Governance	6/30/21
12	Member	Jane Steiner	Parent	Academic (Chair)	6/30/20
13	Member	Pamella Stommes	Teacher	Finance	6/30/21
-	Ex-Officio	Susan Berg	CEO/Executive Director	All	-
-	Liaison	Peter Fontaine	YACA Board Member		-

Members:

YINGHUA ACADEMY BOARD OF DIRECTORS Regular Meeting Agenda

Monday, October 15, 2018, 6:00-8:00 PM Yinghua Academy Media Center

I.	Call to Order		6:00 PM (5 min)
II.	Appro	vals	6:05 PM (10 min)
	a.	10/15/18 Agenda*	
	b.	09/17/18 Regular Meeting Minutes*	
	с.	Revised 2018-2019 School Calendar d.	
		Charter Contract Renewal Goals	
III.	Public Comment		6:15 PM (5 min)
IV.	Q-Comp/PLC Presentation – Andrew Scheid/ShuMei Lai		6:20 PM (20 min)
V. Finance Update – A		ce Update – Amanda Schneider	6:40 PM (15 min)
	a.	Capital Assessment Plan Update	
VI.	Gover	nance Update – Paul Haller	6:55 PM (25 min)
	a.	Bylaw Revisions (Second Reading)	
	b.	Harassment and Violence Policy 413 (First Reading)	
	c.	Bullying Prohibition Policy 514 (First Reading)	
	d.	Student Sex Nondiscrimination Policy 522 (First Reading)	
VII.	Development Update – Joel Luedtke		7:20 PM (10 min)
	a.	Give to the Max Challenge	
VIII.	Perso	7:30 PM (15 min)	
	a.	2018-19 Annual Goals	
	b.	Q1 CEO/ED Progress Towards Goals	
IX.	Executive Director Report – Sue Berg		7:45 PM (10 min)
Х.	Adjourn		7:55 PM