YINGHUA ACADEMY BOARD OF DIRECTORS

Regular Meeting Agenda DRAFT

Monday, April 18, 2016, 6:00-8:00 PM Yinghua Academy Media Center

l.	Call to Order		6:00 PM (5 min)
II.	Approvals		6:05 PM (20 min)
	a.	4/18/16 Agenda	
	b.	3/21/16 Regular Meeting Minutes*	
	c.	Policy 005 Student Leave of Absence – Approval	
	d.	Bylaws Amendment (Personnel, Board Leave) – Approval	
	e.	Policy Language Alignment on Non-Discrimination – Second Reading	
	f.	Policy YA-011 Employee Immigration – Second Reading	
III.	Public	Comment	6:25 PM (10 min)
IV.	Academic Report – Dr. Luyi Lien 6:35 PM (15 min)		
IV.	Person	nel Update – Emily Hanson	6:50 PM (10 min)
	a.	CEO/Executive Director Q2 Performance Evaluation	
V.	Financ	e/Facilities Update – Denny Grubish, Jennifer Olsen	7:00 PM (35 min)
	a.	Review and Comment	
	b.	FY 2017 Draft Budget	
VI.	Governance Update – Jen Shadowens, Lisa Matre 7:35 PM (10 min)		
	a.	Board Survey Results	
	b.	Board Candidates Update	
VII.	Strategic Planning Update – Emily Hanson		7:45 PM (15 min)
VII.	Adjourn		8:00 PM

^{*} indicates materials included within Board Packet below